Min posisjon under NPL

De grønne merkene betyr «her blir jeg over natten», mens de gule betyr «jeg er underveis».

Om dette kartet over er litt lite, finnes det en fullskjerm-versjon av det med mulighet til å vise litt mer informasjon. Vær oppmerksom på at strekene mellom punktene ikke er den fysiske ruten jeg har gått i terrenget, men korteste vei mellom to posisjonsregistreringer. For å vise en posisjon i et kart med mer detaljer (som hytter og stedsnavn), kan man kopiere lengde- og breddegrad fra kartet over og lime inn i søkefeltet på norgeskart.no eller ut.no/kart.

7 Comments

 1. Eli 11. mars 2014

  Dette er så imponerende, Stein. Egentlig utrolig at du har energi igjen til å formidle inntrykkene etter kraftanstrengelsene. Lykke til videre og «hei» til Siri også!

 2. Trond Åge Hay 25. april 2014

  Herlig turblogg!

  Indrefileeten igjen av Norge… Kos deg på tur!!!

 3. Petter 14. mai 2014

  Dæven, nå er du snart framme. Er mektig imponert over distansene du tilbakelegger! Forstår du er litt vill i blikket etter å se globusen på platået. Prøv å kos deg siste biten, selv om det ikkje e det mest spennende område du beveger deg inn i.

  • steinjak 14. mai 2014

   Ble litt stresset på tid her, ja, bestilte meg flybillett slik at jeg kommer sørover til 17. mai, men undervurderte hvor lang den Porsangerfjorden er… Nå ser det imidlertid ut til at jeg rekker det, 13 km igjen til globen, jeg så platået i dag. Veldig rart. Snart fremme.

   Artig å lese om din tur gjennom Sverige, god tur videre. Jeg skal fortsette å lese bloggen din når jeg kommer tilbake til sivilisasjonen 🙂

   • Petter 19. mai 2014

    Ja, må bare gratulere! 😀 tar du Hardangervidda nå, eller utsetter du det?
    Tusen takk for det:-)

    • steinjak 19. mai 2014

     Takk for gratulasjoner. Sitter på Haukeliseter nå, gjør et forsøk i morgen. Det er en ganske reell sjanse for at jeg må snu, for elvene har begynt å åpne seg, men jeg må opp og titte i alle fall. Hvis ikke jeg kommer meg til Finse nå, kommer det alltids en mulighet senere, så jeg kommer ikke til å ta noen sjanser 🙂

 4. Arnulf Tverå Mosjøen 16. mai 2014

  GRATULERER!
  Jeg har lest bloggen Din. Ser at Du har slitt hardt på
  Nansenskiene jeg solgte Deg.