Posts in Category: 52-ukersprosjekt 2019

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Uke 34: Skandinavisk Zen

Komposittportrett av en gammel kaffekopp, ensō og skandinavisk poesi, slik gamle Zen-mestre gjerne laget en ensō med en filosofisk tekst ved siden av eller under.

Fra Wikipedia: In Zen, ensō (, «circle») is a circle that is hand-drawn in one or two uninhibited brushstrokes to express a moment when the mind is free to let the body create. (…) The circle may be open or closed. In the former case, the circle is incomplete, allowing for movement and development as well as the perfection of all things. Zen practitioners relate the idea to wabi-sabi, the beauty of imperfection.

Comments are Disabled

Uke 33: Uglesett

Comments are Disabled

Uke 32: Elvebredd

Comments are Disabled

Uke 31: Dørkampen i kveldslys

Ferietid gjør at man havner bakpå med ukens bilde – ikke med å ta bildene, men med å komme seg gjennom dem på datamaskinen.

Comments are Disabled

Uke 30: Badetur

Hadde med mobiltelefonen på flere badeturer. Det ble det bilder av (og bading, selvfølgelig).

Comments are Disabled

Uke 29: Månen står opp over Tesse

Vi tilbragte en natt på Brimi sæter, med god forpleining i hyggelige omgivelser, på vei hjemover fra Vestlandet. Jeg kikket ut på trappen da vi skulle pusse tenner; det var et bilde som ventet på meg.

Comments are Disabled

Uke 28: Holvikefossen

Vi var en tur på Sandane og gikk den nye stien opp til Fosseteateret, en av disse «broene» som ender midt i løse luften. Jeg legger også ut noen bilder fra to turer i Hallandsfjellene før vi satte kursen vestover.

Comments are Disabled

Uke 27: En serie dagsturer

En uke på en hytte like under tregrensen. Trives.

Comments are Disabled

Uke 26: Blindvei og helleristning

Mer gatelangs denne uken: En vei som ikke fører noe sted, annet enn til et utsagn av ukjent opphav. Frodigheten innerst i hjørnet kan tyde på at skiltet forteller om bruksområdet til denne arkitektoniske pussigheten.

Comments are Disabled

Uke 25: Gatelangs

En liten tur gatelangs i Oslo, fra Aker sykehus til Grünerløkka.

Comments are Disabled